Ραντεβού: 210 6095060, 6944 442656
sparmpis@gmail.com

O γιατρός

Μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Άκρας Χείρας & Μικροχειρουργικής
Μέλος της E.Λ.Ι.Ο.Σ. (Ελληνικό Ίδρυμα Οστεοπόρωσης)
Μέλος της EFORT (European Federation of Orthopedics & Traumatology)
Associate Specialist, Broomfield Hospital, Λονδίνο
Αθλίατρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (IOC Diploma in Sports Medicine)
Ο κ. Αρμπής Σπυρίδων Αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Απέκτησε την ειδικότητα του Χειρούργου Ορθοπαιδικού στο Νοσοκομείο Κ.Α.Τ,
στην Αθήνα. Εκτός από την εμπειρία στην αντιμετώπιση του ορθοπαιδικού τραυματία ασθενή, απέκτησε μεγάλη εμπειρία στην χειρουργική αντιμετώπιση της Οστεοαρθρίτιδος γόνατος και ισχίου (Ολική Αρθροπλαστική Γόνατος).
Από το 2004 κιόλας, συμμετέχει στις πρώτες στην Ελλάδα παρουσιάσεις περιστατικών Ολικής Αρθροπλαστικής γόνατος και ισχίου με (M.I.S), minimally invasive surgery, δηλαδή χειρουργική ελάχιστα παρεμβατική, με πολύ μικρή τομή, και χρήση των νέων χειρουργικών υλικών.
Οι παρουσιάσεις έγιναν στα συνέδρια της Ακαδημίας της Αμερικανικής Χειρουργικής εταιρείας
στη Νέα Ορλεάνη των Η.Π.Α. (AAOS) και στο πανευρωπαικό συνέδριο χειρουργική ορθοπαιδικής στη Λισσαβόνα (EFORT 2005).
Ο ιατρός εκπαιδεύθηκε στη Κλινική Χειρουργικής Χεριού και Μικροχειρουργικής του Νοσοκομείου Κ.Α.Τ για 12 μήνες, μετά από 4μηνη εκπαίδευση στο εργαστήριο Μικροχειρουργικής του νοσοκομείου Κ.Α.Τ και στα Ιωάννινα. Μετεκπαιδεύθηκε στις Αθλητικές Κακώσεις στις Η.Π.Α το 2006, στο Los Angeles, δίπλα στον γνωστό Αθλίατρο Norman Rotenberg. Πιστοποιήθηκε στις Αρθροσκοπήσεις Γόνατος (2008) και στις Αρθροσκοπήσεις Καρπού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Στρασβούργου (IRCAD-EITS).
Απέκτησε εμπειρία Εργαζόμενος ως Specialist Registrar in Trauma and Orthopaedics στην Αγγλία
και συγκεκριμένα στα νοσοκομεία Broomfield, Queens Hospital και Prince Phillip και από το 2011 μοιράζεται τον επαγγελματικό του χρόνο σε μηνιαία βάση μεταξύ Ελλάδος και Αγγλίας.

Πληροφορίες για παθήσεις