Επαναστατική μέθοδος μέτρησης της μυϊκής απόδοσης!

Κέντρο προηγμένων θεραπειών και εξειδικευμένης ορθοπαιδικής χειρουργικής
20/12/2017
Νέα επαναστατική τεχνολογία στο χώρο της σύγχρονης αθλητιατρικής
20/12/2017

Στοχευμένη μέτρηση – Απεικόνιση Ακριβείας!

ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ!
ΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΥΪΚΗΣ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Ο Υγιής και Ενεργειακά πλήρης Μυς βρίσκεται σε Υψηλό Δείκτη Απόδοσης και αποτελεί το κλειδί στην επίτευξη Υψηλών Επιπέδων Απόδοσης και Υγείας. Καταργείται έτσι ο Μυϊκός Καταβολισμός (κάματος) και προάγεται η Ταχύτατη Αποθεραπεία, έχοντας για πρώτη φορά μετρήσιμους Δείκτες. Η μέτρηση της Μεταβολικής Μυοσκελετικής Απόδοσης (σε κυτταρικό επίπεδο) και ο έλεγχος της ενεργειακής -σε επίπεδο κυττάρου- πληρότητας σε ”καύσιμα” είναι απλή, ευέλικτη και κατανοητή, καταγράφοντας σε ειδικό λογισμικό όλο το μυοσκελετικό Προφίλ και το ιστορικό του Αθλητή.

Ο ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ (ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟΣ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΚΡΙΒΗΣ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΥΪΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑΣ

Ανίχνευση Μυϊκών Ασυμμετριών που καθορίζουν την επιτυχία ή όχι της αποθεραπείας και της Μυϊκής Ετοιμότητας – Ασφαλούς Επιστροφής στον Αγώνα (Return to Play Criteria). H ισορροπία μεταξύ αριστερής και δεξιάς μεριάς στο Μυοσκελετικό, όχι μόνο εξασφαλίζει την Πρόληψη Τραυματισμών, αλλά επιτρέπει στο σώμα να αποδίδει (να παράγει Μυϊκό έργο) πολύ πιο αποτελεσματικά. Και το πιο σπουδαίο, καταφέρνει να βελτιώσει με ακρίβεια και συγκεκριμένο Πλάνο την αποτελεσματικότητα, αρμονία και ισορροπία των μυών, για επίτευξη Υψηλότατων Επιδόσεων.

ΤΕΣΤ Στάθμης Μυϊκής Ενέργειας (Αποθεμάτων Μυϊκής Δεξαμενής Καυσίμων)

Προπονείστε για κάποιο αγώνισμα; Δείτε ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ τη Μυϊκή και Τενόντια Κυτταρική Στάθμη για έγκαιρη τροποποίηση των Προπονητικών και Διατροφικών σας συνηθειών, με Στόχο τη Μετρήσιμη Επίτευξη των Βέλτιστων Επιδόσεων και της Μυϊκής Απόδοσης και Αντοχής. Κατανοήστε με μία απλή μέτρηση πόση αντοχή (εφεδρεία καυσίμων) έχουν οι μυς σας στις δεξαμενές τους. Υψηλά επίπεδα σημαίνουν ενεργειακή κυτταρική πληρότητα και πως είστε έτοιμος για υψηλές επιδόσεις, ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ! Χαμηλά επίπεδα συνήθως υποδηλώνουν είτε κακή Διατροφή, πλημμελή ή μη κατάλληλη αποθεραπεία, Τραύμα ή υψηλό ρίσκο Υπέρχρησης, Κάματου ή Θλάσης. Ο Αθλητιατρικός Μεταβολικός Υπέρηχος παρέχει ΑΜΕΣΑ και Για Πρώτη φορά μια ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ εικόνα της Μυοσκελετικής Υγείας ανά Μυ, και άρα ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ την επιτυχία ή όχι του Προπονητικού σας Προγράμματος.

ΤΕΣΤ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ ΤΗΣ!

Αποκτήστε ένα απαράμιλλο επίπεδο Εξατομικευμένης Γνώσης (Μέτρησης) της αποτελεσματικότητας που έχει το Διατροφικό σας σχήμα και πώς αυτό επηρεάζει τη Μυϊκή σας Λειτουργία, Αντοχή, Απόδοση και Επιδόσεις. Για πρώτη φορά αφαιρούμε τον παράγοντα ”Τύχη” από το Διατροφικό σας Προγραμματισμό. Με τη Δυνατότητά μας να κοιτάζουμε ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ “Μέσα στους Μύες”, μπορούμε με ακρίβεια να καθορίζουμε την αποτελεσματικότητα οποιουδήποτε Διατροφικού Σχήματος ακολουθεί ο Αθλητής.

Για Πρώτη φορά, σας παρέχεται ένα ασύγκριτο πλεονέκτημα απόκτησης Εξατομικευμένης και Ενεργούς Μέτρησης. Είστε πλέον σε θέση να ανιχνεύσετε πώς -με αυτά που τρώτε ή ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ αυτά που τρώτε- επηρεάζετε τη Μυϊκή σας απόδοση, την Προπονητική σας επιτυχία και την αποθεραπεία σας.

ΤΕΣΤ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ!

Καταγράψτε τη Μυϊκή σας Αποθεραπεία. Επιστρέψτε σε Πλήρη Μυϊκή Ισχύ, Ταχύτατα και πιο Αποτελεσματικά. Είστε έτοιμος να επιστρέψτε στον Αγώνα; Οι Τραυματισμένοι Μύες έχουν μειωμένη ικανότητα πληρότητας σε κυτταρικά καύσιμα και αναπλήρωσης ενέργειας, από τους υγιείς Μύες. Κατά την αποθεραπεία σας, ο Μυς σας ιάται και η Χωρητικότητά του αυξάνει. Τέτοιες Βελτιώσεις καταγράφονται και Ανιχνεύονται με τον Αθλητιατρικό Μεταβολικό Υπέρηχο, και η Καταγραφή αυτή χρησιμοποιείται για να καθοριστεί η Έκταση και η Επιτυχία της Αποθεραπείας, για Ταχύτερη Επάνοδο στη Δράση. Αφαιρέστε τον Παράγοντα “…μάλλον σωστό…,” από την Αποθεραπεία σας!

ΟΛΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝIΣΗ – ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ

Θέλετε να εξασφαλίσετε πως είστε έτοιμος για το Μεγάλο Αγώνα;

Κάντε μια Ολοσωματική Εκτίμηση (Full Body Assessment), πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον Αγώνα.

  • Αποτελεί ένα από τα σύγχρονα επίσημα ΟΠΛΑ της Ολυμπιακής ομάδας των Η.Π.Α/Αγγλίας/Αυστραλίας, Των πρωταθλητών NBA Dallas Mavericks, Golden State Warriors, της Λίγκας, του κολεγιακού μπάσκετ (NCAA ), ποδοσφαιρικών ομάδων της Premier League όπως η Liverpool, η Chelsie, η ομάδα ποδοσφαίρου της Barcelona και πολλές Εθνικές Ομοσπονδίες των ΗΠΑ (Στίβος, Ποδηλασία κ.λπ.).
  • Απόλυτος έλεγχος μιας νέας μεταγραφής και πλήρης -100 % πρόβλεψη- ανάλυση της πιθανότητας ο αθλητής να έχει υψηλό δείκτη εμφάνισης θλάσης, μειωμένη απόδοση, σύνδρομα υπέρχρησης, ακόμα και αν δε γνωρίζουμε τίποτα για το ιστορικό του Αθλητή.
  • Μείωση 70-80% του δείκτη υγείας μιας ομάδας, αύξηση 30-40 % των μέγιστων επιδόσεων – αντοχής.
  • Επαλήθευση της ευστοχίας της προπόνησης, διατροφής με μετρήσιμους για πρώτη φορά δείκτες.
  • Δραματική επιτάχυνση της επαναφοράς των τραυματισμένων παιχτών στους αγωνιστικούς χώρους.
  • Διατήρηση επιδόσεων ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ σε αυξημένο επίπεδο
  • ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ 80% ΣΕ ΑΜΕΣΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ
  • ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΑΘΛΗΤΩΝ!
  • ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΝΕΥΡΟΜΥΪΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΕΒΟΛΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ (ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ)
Show Buttons
Hide Buttons