Κέντρο προηγμένων θεραπειών και εξειδικευμένης ορθοπαιδικής χειρουργικής

Επαναστατική μέθοδος μέτρησης της μυϊκής απόδοσης!
20/12/2017

ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ… ΑΓΩΝΑ!

ΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΟΝΑΤΟΣ FAST TRACK!
Ημερήσια Νοσηλεία!

ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ μεγάλης σειράς περιστατικών του Πρωτοκόλλου ENHANCED RECOVERY (ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗΣ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ), επιτυγχάνουμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες ασφαλείας του χειρουργείου, την Άμεση κινητοποίηση, την κατάργηση του πόνου, και κατά 70% τις πιθανές επιπλοκές. Σε Επιστημονική Συνεργασία με το διάσημο νοσοκομείο Hospital For Special Surgery της Νέας Υόρκης -Το Νο 1 Νοσοκομείο για Αρθροπλαστικές στο κόσμο- είμαστε υπεύθυνοι για την εφαρμογή της Μεθοδολογίας, με στόχο τη Βελτίωση της Μυοσκελετικής υγείας στη Χώρα μας στον τομέα της Ολικής Αρθροπλαστικής Γόνατος FAST TRACK, ENHANCED RECOVERY ROTOCOL. Είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ και έχουμε τη χαρά να είμαστε από τα Λίγα Κέντρα στον κόσμο που Συνθέσαμε με τόση ακρίβεια, λεπτομέρεια και ασφάλεια τα πλεονεκτήματα διαφορετικών Καινοτομιών σε 1 Επέμβαση.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 1
Eξατομικευμένη μελέτη προεγχειτητικά με ειδικές εξετάσεις της πιθανότητας φλεγμονής και διόρθωση-τροποποίηση κάθε κρυφού προδιαθεσικού παράγοντα. Εξατομικευμένη διατροφή, ασκησιολόγιο και ενίσχυση της επουλωτικής ισχύος του σώματος. Εφαρμογή της λεγομένης ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ γόνατος, όπου οι ασθενείς συζητούν με τον υπεύθυνο ΠΡΙΝ το χειρουργείο για κάθε λεπτομέρεια που αφορά στο χειρουργείο τους, εκπαιδεύονται στην ΠΡΟ-Αποκατάσταση (Pre-Habilitation), ξεκινώντας το χειρουργείο τους ένα βήμα μπροστά, με ισχυρό πλεονέκτημα, βοηθώντας στην επιτυχή, Άμεση, Πλήρη κινητοποίηση αμέσως μετά το χειρουργείο.

Καινοτόμος Τεχνολογία Μείωσης κατά 70% των χορηγούμενων φαρμάκων. Με τη Μέθοδο FAST TRACK, οι ασθενείς βρίσκονται χωρίς ορούς, σωλήνες, καθετήρες και Παροχετεύσεις την ίδια μέρα του χειρουργείου, βαδίζοντας χωρίς πόνο, αφού ουσιαστικά Κατεβάζουμε τους ‘’διακόπτες‘’ του πόνου -έχοντας το χάρτη των νεύρων που πονούν και απομονώνοντάς τα για 72 ώρες-, οι ασθενείς λαμβάνουν μειωμένη κατά 50% επισκληρίδιο αναλγησία και Καθόλου Οπιοειδή, αποφεύγοντας ναυτίες, τάση εμέτου, απορρύθμιση Πίεσης και 70% Μείωση κάθε Πιθανής Επιπλοκής. Η τάχιστη έγερση/βάδιση μειώνει όλες τις πιθανές επιπλοκές για τους ηλικιωμένους, που εμφανίζονται από την παρατεταμένη καθήλωσή τους μετεγχειρητικά στο κρεβάτι, αφού ΠΛΕΟΝ ο οργανισμός ΔΕΝ Απορρυθμίζεται, λόγω της τάχιστης έγερσής τους.

ΤA ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΣ:
Μέσος Χρόνος Παραμονής στη Κλινική: 1,45 ημέρες, σε αντίθεση με 3,5-5 ημέρες. Δείκτης πόνου ασθενών αμέσως μετά το Χειρουργείο και έως την έξοδό τους V.A.S Pain Score 1-2/10, σε αντίθεση με 4-6/10 με τα συμβατικά πρωτόκολλα πόνου. Ασθενείς που χρειάστηκαν επαναεισαγωγή για οποιοδήποτε λόγο: 0 φορές.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 2
Τεχνική Ελάχιστα Παρεμβατικής Χειρουργικής (Μ.Ι.S) Γόνατος.

Από το 2005, Πρώτοι Συμμετείχαμε από τον Ελλαδικό χώρο στη Δημοσίευση των Πρώτων Περιστατικών M.I.S και από τότε θεωρούμαστε Πρωτοπόροι στο Χώρο της Βελτίωσης της Μεθόδου. Για πρώτη φορά, και με βάση το σεβασμό στην Πρωτοποριακή Μέθοδο Κινηματικής Ανάλυσης, σεβόμαστε την ανατομία, θεωρούμε τους Συνδέσμους και Μύες Σύμμαχους, δεν τους ‘’θυσιάζουμε’’, εξασφαλίζοντας την Άμεση Λειτουργία του Χειρουργημένου Γόνατος, αφού δεν απαιτείται Χρόνος Προσαρμογής, ενώ απομακρύνουμε ένα από τα συνήθη αίτια μετεγχειρητικού Πόνου.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 3
H Εφαρμογή της Μεθόδου FAST TRACK βρίσκει ισχυρό σύμμαχο στις Νέες Τεχνολογίες Αιχμής, όπως η Προσημειωμένη/Εξατομικευμένη Χειρουργική, καθώς και η Ρομποτική Χειρουργική, που εξασφαλίζουν Άριστη τοποθέτηση και Βελτίωση από το 85% στο 97% στο Προσανατολισμό των Υλικών.

Υπεύθυνος Προγράμματος
Dr Σπύρος Αρμπής
Νοσοκομείο Ιασώ General
Συνεργάτης Νοσοκομείου και εκπαιδευθείς στις Αρθροπλαστικές στο Hospital for Special Surgery –New York
Εκπαιδευθείς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Nuffield, Oxford, U.K

Show Buttons
Hide Buttons