Ρομποτική Αρθροπλαστική Γόνατος FAST TRACK – Ημερήσιας Νοσηλείας, ΝΕΟ ROSA ROBOT – ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΙΑ

Διατροφή και Ολική Αρθροπλαστική γόνατος- ισχίου fast track- Ημερήσιας Νοσηλείας με Ρομποτική Πλοήγηση
06/05/2020
ROSA 2ης γενιάς
Πανελλήνια & Πανευρωπαϊκή Πρωτιά σήμερα στο νοσοκομείο Metropolitan General | Fast Track Αρθροπλαστική Γόνατος με το Νέο Rosa Robot 2ης Γενιάς – Δρ. Σπύρος Αρμπης
04/09/2020

ΝΕΟ ROSA ROBOT-ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΙΑ

 

Στις 4 Σεπτεμβρίου 2019, ο κ Αρμπής προσκλήθηκε στην Ιταλία και Ολλανδία να επισκοπήσει ένα Νέο χειρουργικό Robot-το ROSA,καθώς και το σύστημα εξισορρόπησης συνδέσμων στις αρθροπλαστικές γόνατος, σύστημα FUSION, που συνεχώς καθιερώσαμε στην Ελλάδα στα χειρουργεία μας.

 


(Εικ. 1)Σεπτέμβριος 2019 , χρήση και ανταλλαγή απόψεων στην εφαρμογή του συστήματος fusion ( απαραίτητο εργαλείο στο ROSA ROBOT ) , πρώτη φορά από Έλληνα Χειρουργό και έκτοτε χρήση στην Ελλάδα από εμάς.

Χρησιμεύει στην Άριστη συνδεσμική λειτουργεια των συνδέσμων του γόνατος στις εξατομικευμένες προθέσεις Persona που χρησιμοποιεί η κλινικη Fast Track και ο κ Αρμπής στην Ελλάδα


Ο εκεί χρόνος συμπεριλάμβανε χρήση του Robot πριν εισέλθει στην Ελληνική αγορά, να συνεισφέρουμε στην αναγνώριση και βελτίωση φιλικών παραμέτρων χρήσης, καθώς και την πιθανότητα χρήσης στην Ελλάδα.

Το ROSA λοιπόν ρομποτικό σύστημα, ,έχει καινοτόμες παραμέτρους, που για εμάς το καθιστούν φιλικό στη καθημερινή χρήση ενός φορτωμένου προγράμματος μιας κλινικής, προάγει την εξατομικευμένη μεθοδολογία, ( όχι γόνατο από το ράφι), και είναι συμβατό με τη Φιλοσοφία ατραυματικής αρθροπλαστικης Ημέρας FAST TRACK , πρώτοι καθιερώσαμε σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

 

 

 


(εικ.2) First hands on tools for Rosa by any Greek doctor


Το ROSA μπορεί να αναγνώσει κατά τη διάρκεια του χειρουργείου την Μοναδική Συμπεριφορά του κάθε γόνατος, και να είναι σύμμαχος ( πάντα υπό την καθοδήγηση του χειρουργού) στην ακριβείας χιλιοστού τοποθέτηση των υλικών Εξατομικευμένα, μειώνοντας το χρόνο και την έκθεση του ασθενούς σε ακτινοβολία από εξετάσεις περιττές.

Τότε λοιπόν , ευχαριστήσαμε τον Καθηγητή, και φίλο κ. Gian Antonio Bennachio για τη δυνατότητα που μας έδωσε να συνεισφέρουμε από την Ελληνική μεριά, στην εξέλιξη αυτής της ιδέας, του ρομποτικού συστήματος ROSA.

Φέτος, ανανεώσαμε το ραντεβού μας στην Κολωνία, όπου λάβαμε την επίσημη πιστοποίηση χρήσης του ROSA στην Ελλάδα, συμβάλλοντας εκ νέου δημιουργικά στις βελτιώσεις της Δεύτερης γενιάς του ROSA, που βρίσκεται κοντά μας στο Metropolitan General, και συνομιλώντας εκ νέου με τους σχεδιαστές του συστήματος, από όλο τον κόσμο, και ενισχύοντας το πλαίσιο συνεργασίας μας, ώστε και το ROSA να συμβάλλει στη βελτίωση της μυοσκελετικής υγείας στη χώρα.

 


(εικ.3,4)Πιστοποίηση στη Κολωνία για χρήση στην Ελλάδα , ανταλλαγή απόψεων με το καθηγητή και σχεδιαστή Prof Bennachio , για τις δυνατότητες του ROSA Robot.


Η Ε’ Ορθοπαιδική Κλινική Αρθροπλαστικών Γόνατος FAST TRACK- Ημερήσιας Νοσηλείας,  παρουσιάζει μια από τις Μεγαλύτερες σειρές ασθενών με εξιτήριο την ίδια ημέρα στο κόσμο, με τη μεγαλύτερη μακράν σειρά περιστατικών στην Ελλάδα, έχει πενταετή εμπειρία σε διαδοχικά συστήματα Παθητικής Ρομποτικής Πλοήγησης, απαράμιλλη διεθνώς αναγνωρισμένη παρουσία σε κέντρα τεκμηριωμένης χειρουργικής, και συνεχίζει την Ανθρωποκεντρική προσέγγιση στην φροντίδα των ασθενών, με μια ακόμα παρουσία, του ROSA Robot.

Show Buttons
Hide Buttons