Υπηρεσίες Τηλε-ιατρικής, Επείγουσας Ορθοπαιδικής και Ουσιαστικής φροντίδας

Τα πλεονεκτήματα της ρομποτικής μεθόδου με τον παθητικό ρομποτικό πλοηγό KneeAlign2 της OrthAlign έναντι οποιασδήποτε άλλης κλασικής μεθόδου αρθροπλαστικών
01/07/2018
Covid -19 & Ολική Αρθροπλαστική Γόνατος – Iσχίου Fast Track Ημερήσιας Νοσηλείας
16/04/2020

Η ΠΡΩΤΗ στην Ελλάδα  Κλινική Αρθροπλαστικών Γόνατος- Ισχίου,

ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ FAST TRACK  ( ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ )

 Παρέχει υπηρεσίες ΤΗΛΕ-ΙΑΤΡΙΚΗΣ ( virtual care )

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (urgent ortho care )

και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ  ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ( essential care)

ώστε να αισθάνεστε καλύτερα στο σπίτι, λόγω Covid-19

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΥΣ και ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

 

ΤΗΛΕ-ΙΑΤΡΙΚΗ  – Παρέχοντας Φροντίδα κοντά σας, στο σπίτι σας ή στο Χώρο Εργασίας

Γνωρίζοντας τις Δυσκολίες Μετάβασης για εξέταση αυτή την περίοδο, σας παρέχουμε τη δυνατότητα είτε είστε παλαιός ή νέος ασθενής μας τη δυνατότητα εικονικής επίσκεψης – τηλεϊατρικής με τον κ Αρμπή και τα μέλη της κλινικής μας.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΛΕΙΑΤΡΙΚΗ ;

Σημαίνει  πως μπορείτε να συνδεθείτε μαζί μας από οπουδήποτε με το κινητό σας, τάμπλετ, ή υπολογιστή. Είναι σα να τα λέμε στο γραφείο. Θα μιλήσετε με τον κ Αρμπή ή άλλον από τους ιατρούς της κλινικής, Πρόσωπο με Πρόσωπο.

Γίνεται κανονική συζήτηση για το πρόβλημα σας, την αποθεραπεία σας αν είστε παλαιός ασθενής, το τρέχων πρόβλημα, θα δούμε τις ακτινογραφίες σας ή άλλες εξετάσεις, και θα απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις όπως θα τις συζητούσαμε από κοντά. Μπορεί να γίνει συνταγογράφηση άυλη, και να προγραμματιστεί η από κοντά συνεύρεση και χειρουργείο μετά την έναρξη των τακτικών χειρουργείων.

ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕ-ΙΑΤΡΙΚΗΣ

 Υψηλού Επιπέδου Φροντίδα, από όπου και αν βρίσκεστε από την κλινική που Ίδρυσε Πρώτη στην Ελλάδα τη μέθοδο Αρθροπλαστικών  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ – FAST TRACK, με μηδενικά Περιστατικά φλεγμονής σε πάνω από 1500 Ασθενείς από το 2016, έχοντας μακράν τη μεγαλύτερη Εμπειρία και Αριθμό Περιστατικών στην Ελλάδα με και πανευρωπαϊκή πρωτιά!

Τι έχει καταφέρει η κλινική μας διεθνώς στην εκρίζωση των φλεγμονών και ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων

Με Τεχνολογία Αιχμής  το Παθητικό Ρομποτικό Πλοηγό KneeAlign2 που Πρώτοι Φέραμε στην Ελλάδα το 2017 και έχουμε την Μεγαλύτερη Σειρά Περιστατικών και για τα Διεθνή Δεδομένα, και το Υπερσύγχρονο επίσης Παθητικό Ρομποτικό Σύστημα για Αρθροπλαστικές Γόνατος & Ισχίου – BLU-IGS –  που Πρώτοι φέραμε το 2019 !

Καταφέρνουμε με σειρά καινοτομιών -Πρωτοκόλλων Κατάργησης του Πόνου, που μαζί με το Ρομποτικής Πλοήγησης Χειρουργείο 30 λεπτών, να Ιδρύσουμε την ασφαλή Αρθροπλαστική Ημερήσιας Νοσηλείας- FAST TRACK στην Ελλάδα, αντί της παραμονής 3-4 Ημερών με κλασσικές μεθόδους, να φεύγουν οι Ασθενείς Βαδίζοντας ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στον εκμηδενισμό των φλεγμονών και έκθεση σε ενδονοσοκομοιακές λοιμώξεις !

ΠΩΣ ΚΛΕΙΝΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΛΕΙΑΤΡΙΚΗΣ

Καλείτε στα τηλέφωνα 210 6095060 & 6974080868, συζητάτε με ειδικό συνεργάτη για την πλατφόρμα επικοινωνίας, ZOOM, FACE TIME, MESSENGER, VIBER κλπ.

Σας βοηθάμε εάν έχετε ανάγκη υποστήριξης των εφαρμογών, κλείνετε το ραντεβού , και λίγο πριν το ραντεβού σας αποστέλλουμε μήνυμα και σύνδεσμο αναλόγως της συσκευής σας, iOS, android και Ξεκινάμε !

Στα ίδια τηλέφωνα, θα ενημερωθείτε για το ποιες μυοσκελετικές παθήσεις  είναι επείγουσες για να εξεταστείτε από κοντά , και ποιες άλλες καταστάσεις απαιτούν ουσιαστική τηλεφωνική επικοινωνία με κλινικό ιατρό από την ομάδα μας !

 

ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΧΩΡΟ, ΟΔΗΓΗΣΗ, ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ.!

 ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.!

 

#menoumespiti

https://menoumespiti.gr/

 

Show Buttons
Hide Buttons