ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ – ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΓΟΝΑΤΟΣ και ΙΣΧΙΟΥ με ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ …ΙΑΤΡΙΚΗΣ!
21/04/2022

Ρομποτικές Αρθροπλαστικές ημέρας από τον κ. Αρμπή στην Ιταλία σε νέας γενιάς ”Hybrid” χειρουργικές αίθουσες (Smart Hospitals) τις τελευταίες ημέρες πριν το Πάσχα.

Σε Νέου τύπου «Ψηφιακό Νοσοκομείο», όπου η εμπειρία των ασθενών φθάνει σε Νέα επίπεδα, είχαμε την τιμή να πραγματοποιήσουμε με τον καθηγητή Benazzo, σχεδιαστή του παγκόσμιας κλάσης Rosa Robot που χρησιμοποιούμε και στην Ελλάδα, σειρά επεμβάσεων Αρθροπλαστικών ακριβείας χιλιοστού με personalized implants

Επίσης θαυμάσαμε το μοναδικό Νέας Γενιάς ψηφιακό νοσοκομείο Fondazione Poliambulanza Istituto, ανταλλάσσοντας απόψεις στο «Why Robots Matter» στις Αρθροπλαστικές γόνατος και Ισχίου.

Το 2019 ήμασταν με το ROSA Robot δώσαμε το 1ο εξιτήριο ασθενούς παγκοσμίως 5 ώρες μετά από Αρθροπλαστική γόνατος, με αυτόνομη βάδιση και Πρωτόκολλο fast track, και αποτελούμε μεταξύ άλλων σταθερή Ελληνική φωνή στα διεθνή δρώμενα αρθροπλαστικών με Ρομποτικά και Ψηφιακά καινοτόμα συστήματα.

Η τέχνη της Χειρουργικής, οι προσδοκίες του ασθενούς, πότε κανείς χειρουργείται, καθώς και απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα, είναι καθήκοντα του χειρουργού.

Η Ρομποτική τεχνολογία, όμως, προσφέρει υπηρεσίες πάνω από τους πιθανούς περιορισμούς της ανθρώπινης κρίσης.

Ο κ. Αρμπής και η ομάδα του στο Metropolitan General ίδρυσε, πριν 5 χρόνια, την Πρώτη στην Ελλάδα κλινική Αρθροπλαστικών γόνατος και ισχίου Fast Track –ανώδυνης ημερήσιας νοσηλείας με Ρομποτικά συστήματα πλοήγησης, έχοντας μακράν τη μεγαλύτερη σειρά ασθενών Fast Τrack στη χώρα.

Σε συνεργασία με το κορυφαίο Hospital for Special Surgery της Nέας Υόρκης, καθιερώνουμε ένα Νέο Μοντέλο φροντίδας στις αρθροπλαστικές, τη μέθοδο Fast Track, επιτρέποντας σε ασθενείς να επιστρέφουν αυθημερόν σε αυτό που αγαπούν να κάνουν.

Μαθαίνουμε πώς να συγκρίνουμε τις θεραπευτικές μας επιλογές και να επιστρέφουμε υγιείς σε αυτό που αγαπάμε, καθώς και για τις Αρθροπλαστικές Fast Track με Ρομποτικά Συστήματα και την ίδρυσή τους στην Ελλάδα.

Metropolitan General Hospital Λεωφόρος Μεσογείων 264, Χολαργός 210 60 95 060 | 6974 080868

Show Buttons
Hide Buttons