FAST TRACK - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ

Για 5η Συνεχή Χρονιά, η #1 Ορθοπεδική κλινική Αρθροπλαστικών Γόνατος-Ισχίου FAST TRACK – Ημερήσιας Νοσηλείας στην Ελλάδα

ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ

Πριν από 5 χρόνια ιδρύσαμε τη Πρώτη σύγχρονη κλινική αρθροπλαστικών fast track - ημερήσιας νοσηλείας και από τότε ηγούμαστε στο πεδίο.


Ο κ. Αρμπής και η ομάδα του, έχοντας εργασθεί και εκπαιδευθεί σε μεγάλα κέντρα της Αγγλίας και της Νέας Υόρκης, θεμελιώνει για πρώτη φορά στον Ελλαδικό χώρο κλινική αρθροπλαστικών γόνατος – ισχίου, που συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα της μεθοδολογίας ημερήσιας νοσηλείας και εξατομικευμένων ρομποτικών συστημάτων παθητικής υποβοήθησης. Σήμερα, η κλινική μας συνεχίζει να ηγείται σε καινοτομία, μεθόδους κατάργησης πόνου και επιπλοκών, έχοντας τη Μεγαλύτερη σειρά Αρθροπλαστικών Ισχίου και Γόνατος Fast Track - ημερήσιας νοσηλείας, που εκτελούνται στην Ελλάδα ανά έτος.

Η κλινική μας, σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα αντίστοιχα ιατρικά και τεχνολογικά κέντρα του εξωτερικού (Hospital for Special Surgery New York, Rizzoli Orthopaedic Institute Italy, Academic Medical Center Amsterdam, κ.λπ.), συνεχώς βελτιώνει νέες χειρουργικές τεχνικές, χρησιμοποιώντας μικρότερα εργαλεία, ρομποτικούς αισθητήρες, μικρές προθέσεις, ανοίγοντας νέους δρόμους για τους ασθενείς της, αφού μπορούν να επιστρέψουν στην άνεση του σπιτιού τους και στις δραστηριότητές τους χωρίς πόνο, την ίδια μέρα του χειρουργείου.

ΟΛΙΚΗ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΙΟΥ FAST TRACK - ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΜΕ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ

ΤΟ ΠΩΣ ΚΙΝΕΙΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!
ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!

Η δυνατότητα των ασθενών μας να επιστρέφουν σπίτι την ίδια μέρα μετά από αρθροπλαστική fast track, συμβάλλει στην εκμηδένιση της έκθεσής τους σε φλεγμονές, μικροβιακό φορτίο και λοιμώξεις. Η βάδιση μια ώρα μετά το χειρουργείο εκμηδενίζει τον κίνδυνο θρομβώσεων, και η κατάργηση του πόνου μειώνει το χειρουργικό stress και την ανάγκη επικίνδυνων αντιφλεγμονωδών και οπιοειδών φαρμάκων, με όλους τους κινδύνους που αυτά εγκυμονούν.

Η ταυτόχρονη χρήση τεχνολογίας αιχμής παθητικής ρομποτικής πλοήγησης, εγγυάται την εξατομικευμένη επιλογή και τοποθέτηση των προθέσεων με ακρίβεια χιλιοστού, τη μακροβιότητα των υλικών, και την ανεμπόδιστη φυσική κίνηση και λειτουργία της άρθρωσης.

ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ – ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κλινικές που εκτελούν συγκεκριμένα χειρουργεία πολλές φορές το χρόνο έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Η Ε’ Ορθοπαιδική κλινική fast track αρθροπλαστικών γόνατος και ισχίου με ρομποτική υποβοήθηση, εκτελεί πολλαπλάσιο αριθμό περιστατικών fast track ημερήσιας νοσηλείας στην Ελλάδα, από ότι όλες οι αντίστοιχες κλινικές αθροισμένες μαζί. Καταγράφει δείκτη φλεγμονών 1/1000, 20 φορές χαμηλότερο από το μέσο όρο, αναδεικνύοντας την εμπειρία, την προσήλωση και την εξειδίκευση στη μεθοδολογία.

Ο τρόπος που γίνεται είναι πολυπαραγοντικός, απαιτεί πολυετή εμπειρία, προσπελάσεις ισχίου ατραυματικές, καινοτόμο τεχνολογία και θεραπευτικά φαρμακευτικά πρωτόκολλα που καταργούν τον πόνο.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ

 • Χρήση Εξατομικευμένου Ρομποτικού Συστήματος Παθητικής Πλοήγησης
 • Χρήση Εξατομικευμένων Υλικών βάση της Ανατομίας και κινηματικής του κάθε ασθενούς

Μετά την Πανευρωπαϊκή Πρωτιά της χρήσης του βραβευμένου πλοηγού KneeAlign, στην Ελλάδα, στις αρθροπλαστικές γόνατος fast track, επιλέξαμε την τεχνολογία BLU-IGS (open platform) για Πρώτη φορά στη χώρα μας.


Το 2019 η ομάδα μας, σε συνεργασία με το διάσημο ινστιτούτου RIZZOLI, καθιερώνει το παθητικό ρομποτικό σύστημα εικονικής πραγματικότητας BLU IGS, που εξελίσσει και κορυφώνει τη μέθοδο FAST TRACK Ημερήσιας Νοσηλείας στις Αρθροπλαστικές Ισχίου.

Σημαντικό πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα χρήσης με ΟΛΕΣ τις προσπελάσεις (AMIS, ALMIS, DIRECT POSTERIOR, SUPERPATH) και σε όλες τις θέσεις για τον ασθενή (Ύπτια ή πλαϊνή θέση ασθενούς στο χειρουργείο).

Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που ρομποτικό σύστημα είναι συμβατό με όλα τα υλικά, καθιστώντας τη μέθοδο εξατομικευμένη, επιτρέποντας την επιλογή της κατάλληλης πρόθεσης για τον εκάστοτε ασθενή.

Με κάθε άλλο ρομποτικό σύστημα, τα υλικά που μπαίνουν είναι υποχρεωτικά της εταιρείας που παρέχει τη ρομποτική πλατφόρμα.


Υψίστης σημασίας καινοτομία είναι η πρόβα του χειρουργείου που γίνεται ψηφιακά πριν το χειρουργείο. Κατόπιν εξετάσεων, που γίνονται στην πάσχουσα προς χειρουργείο άρθρωση, αυτές φορτώνονται στο ρομποτικό σύστημα και ο γιατρός πριν το χειρουργείο, εκτελεί την επέμβαση σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας.

Βάσει της ανατομίας του ασθενούς, επιλέγεται το χειρουργικό πλάνο και η σωστή τοποθέτηση των υλικών με ακρίβεια χιλιοστών, ελαχιστοποιώντας έτσι την παραβίαση της φυσιολογικής ανατομίας, σεβόμενη την κινηματική συμπεριφορά και τάση των συνδέσμων.

Το αποτέλεσμα είναι η προσαρμογή των υλικών στη φυσική ανατομία του ασθενούς, έτσι ώστε να νιώθει το ισχίο του φυσικό. Όλη η διαδικασία έχει ως στόχο τη μικρότερη δυνατή παραβίαση των μυών και των συνδέσμων, με αποτέλεσμα το κάθε χειρουργείο να είναι μοναδικό, αφού και ο κάθε ασθενής είναι μοναδικός. Η ακριβής προετοιμασία του οστού του ασθενούς και του προσανατολισμού των υλικών, εξασφαλίζουν τη μακροβιότητα της πρόθεσης, η οποία ξεπερνά τα 20- 25 έτη. Επιπλέον, με αυτό τον τρόπο μειώνεται ο συνολικός χειρουργικός χρόνος, με διάρκεια χειρουργείου 30 λεπτών και κατ’ επέκταση η έκθεση του ασθενή στο περιβάλλον του χειρουργείου, έτσι ώστε τελικά να εκμηδενίζεται η πιθανότητα μόλυνσης.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟMΙΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΠΟΝΟΥ

Με τη χρήση της τεχνολογίας γίνεται εντοπισμός των αισθητικών νεύρων στην περιοχή της άρθρωσης και εφαρμογή της τοπικής αναισθησίας, την οποία συνδυάζουμε με μικρής διάρκειας δράσης περιοχική αναισθησία (επισκληρίδιος, μικρής δράσης ραχιαίας). Έτσι, «κατεβάζουμε τους διακόπτες του πόνου», με σκοπό τη χορήγηση συνολικά λιγότερων αναλγητικών φαρμάκων που επιβαρύνουν τον ασθενή και αποδιοργανώνουν τον οργανισμό του. Ως αποτέλεσμα όλων αυτών, ο ασθενής είναι ικανός να βαδίσει μια (1) ώρα μετά το χειρουργείο, χωρίς πόνο! Επιπλέον, οι ασθενείς δεν φέρουν καθετήρες και παροχετεύσεις, σιτίζονται και βαδίζουν μια (1) ώρα μετά τη λήξη του χειρουργείου, γεγονός που ελαχιστοποιεί τις επιπλοκές της παλαιάς μεθόδου (θρομβώσεις εμβολές και λοιμώξεις).

Η ψυχολογία του ασθενή, που βαδίζει χωρίς πόνο αμέσως μετά την επέμβαση, είναι ο ισχυρότερος σύμμαχος στην αποθεραπεία του. Αποτελεί δε, θεμέλιο της εξασφάλισης του επιτυχούς αποτελέσματος, καθώς είναι ανεξάρτητος να περπατήσει, να ανέβει σκάλες, να πάει στην τουαλέτα και να αυτοεξυπηρετηθεί λίγες ώρες μετά το χειρουργείο. Έτσι, ο ασθενής παίρνει εξιτήριο το ίδιο βράδυ μετά την επέμβαση (ή το αργότερο εντός 24 ωρών) και επιστρέφει με ασφάλεια στο περιβάλλον της οικίας του.

Στη διεθνή βιβλιογραφία αναφέρονται μεγάλες σειρές ασθενών που χειρουργούνται με τη μεθοδολογία Fast Track Ημερήσια νοσηλεία με μείωση 3 έως 5 φορές των επιπλοκών, δηλαδή μείωση των λοιμώξεων, μείωση της ανάγκης επανεισαγωγής και της ανάγκης επανεπέμβασης.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ


Προσφορά Καινοτομίας και Αριστείας.

Η αναισθησιολογική φροντίδα ξεκινά από πριν το χειρουργείο με τη διαλογή, την κατανόηση των αναγκών κάθε ασθενούς, την επιλογή κατάλληλης αναισθησίας και διαχείρισης πόνου, έως και την έξοδο από το νοσοκομείο.

Η περιοχική αναισθησία προσφέρει μία σειρά από πλεονεκτήματα, χωρίς ναυτία και εμέτους μετεγχειρητικά και μειωμένο κάρδιο-αναπνευστικό φορτίο.

Το είδος της αναισθησίας, επίσης, σχετίζεται με τη μείωση κινδύνου φλεγμονών, π.χ. με την επισκληρίδιο, που αναισθητοποιούνται τα κάτω άκρα, διαστέλλονται τα αγγεία, παρέχοντας μεγαλύτερη παροχή οξυγόνου στους ιστούς.

Η εμπειρία μας στην αναισθησία, που αφορά στους περισσότερους ασθενείς αρθροπλαστικών fast track - ημερήσιας νοσηλείας στην Ελλάδα, βοηθάει στο να αισθάνονται σωματικά και ψυχολογικά ελάχιστα επηρεασμένοι από το χειρουργείο, να κινητοποιούνται, χωρίς πόνο, άμεσα και χωρίς να πρέπει να λαμβάνουν οπιοειδή σκευάσματα, τα οποία και έχουμε καταργήσει εντελώς από τη χειρουργική μας πρακτική.

ΟΦΕΛΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΘΡΟΠΛΑΣΤΙΚΕΣ FAST TRACK

Χρήση συνολικά λιγότερων φαρμάκων, μικρότερη επιβάρυνση του οργανισμού.

Διάθεση, χαμόγελο, όρεξη για φαγητό και βάδιση 1-2 ώρες μετά το χειρουργείο, καθώς εξαλείφονται και αποδράμουν αμέσως τα αποτελέσματα της αναισθησίας.

Κατάργηση χρήσης οπιοειδών φαρμάκων και των ανεπιθύμητων παρενεργειών τους.

Μειωμένο χειρουργικό στρες, μειωμένη απώλεια αίματος, κατάργηση παροχετεύσεων, εξάλειψη κινδύνου θρομβώσεων.

Άμεση βάδιση, κινητοποίηση, και αυτόνομη, αυθημερόν επιστροφή στο ήρεμο περιβάλλον του σπιτιού.Φόρμα επικοινωνίας για κλείσιμο ραντεβούΚλείστε ραντεβού:
210 6095060 - 6974 080868

ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

 • Katerina Melegou
  Εξαιρετικός ιατρός και άνθρωπος ! Εξαιρετική ομάδα ! Αληθινή ίαση!! Από ασθενής, σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς πόνο, εντελώς υγιής!!!!!
  Katerina Melegou
  12 Απριλίου 2019
 • Ιωάννης Αθανάσιος Τσιτζέλης
  Δοξάζω τον Θεό που σε συνάντησα και πολύ σύντομα τον Σεπτέμβρη με το καλό να με χειρουργήσεις! Υποκλίνομαι στο πρόσωπο σου! Υποκλίνομαι στο Ανθρώπινο λειτούργημα που κάνεις!
 • Flourou Maria
  Φύγαμε όρθιοι, σε 24 ώρες για επέμβαση ολικής αρθροπλαστικής, κορυφαία επιστημονική ομάδα με καινοτομίες προστιθέμενης αξίας για τον ασθενή! Καλή επιτυχία στους επόμενους! Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Αρμπή κ όλη την καταπληκτική ομάδα! Τελικά ο αφόρητος πόνος μπορεί να νικηθεί, φοβερή λειτουργικότητα στο πόδι!
  Flourou Maria
  1 Ιουλίου 2018
 • Γιώργος Ιωαννίδης
  Επιστημονική κατάρτιση άλλου επιπέδου, πολύ έμπειρη ιατρική ομάδα και αποτέλεσμα πέραν των προσδοκιών μου, απλά η καλύτερη δυνατή επιλογή για τα ελληνικά αλλά και τα διεθνή δεδομένα, πραγματικά χαίρομαι για την απόφαση μου να εμπιστευτώ το πολύ σημαντικό πρόβλημα της υγείας μου στα χέρια του κου Αρμπή, συγχαρητήρια γιατρέ μου σας ευχαριστώ.
  Γιώργος Ιωαννίδης
  15 Νοεμβρίου 2019
 • Antonis Grigorakis
  Όλα εκπληκτικά, φανταστικά, τέλεια θα έλεγα. Η ομάδα πετάει. Τέτοια αντιμετώπιση και ειλικρίνεια ποτέ ξανά στο σύστημα υγείας της Ελλάδας.. έστω και αν μιλάμε για ιδιωτικό σύστημα υγείας. Σας ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της ψυχής μας κύριε Αρμπή αλλά και εσένα Αναστασία. Όλα πήγαν όπως ακριβώς μας τα είχατε πει και ακόμη καλύτερα. Πάντα να έχετε τέτοιες επιτυχίες στην καριέρα σας guys!!!
  Antonis Grigorakis
  6 Οκτωβρίου 2018
 • Vassa Toumazoy
  Όσα ευχαριστώ και να πω σε αυτές τις λίγες γραμμές δεν φτάνουν. Γιατρέ μ σε ευχαριστούμε πολύ για την άψογη αντιμετώπιση. Όλα πήγαν ακριβώς όπως μας αναφέρατε. Πάνω απ΄ όλα είσαστε άνθρωπος και πολύ κοντά στους ασθενείς σας. Πολλά συγχαρητήρια σε εσάς προσωπικά, καθώς και σε όλη την ομάδα σας! Αναστασία μου όσο για σένα τι ν πω ήσουν κ είσαι δίπλα μ από την πρώτη στιγμή!!Σας ευχαριστώ πολύ!!!Πάντα επιτυχίες από τ χρυσά σας χέρια!!
  Vassa Toumazoy
  14 Φεβρουαρίου 2019
 • Michalis Diakos
  Μια επίσκεψη αρκεί χίλιες λέξεις
  Michalis Diakos
  8 Ιουλίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΙΣΧΙΟ


FAST TRACK - ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ Με Ρομποτικό Πλοηγό
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ - Η κλινική που Ίδρυσε το 2016 την Αρθροπλαστική FAST TRACK - ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ με Ρομποτικό Πλοηγό εύχεται ολόθερμα στο νέο μέλος της οικογένειας μας , καλή επάνοδο στον Αγώνα !!!! Μετά απο Αρθροπλαστική ισχίου με εξιτήριο λίγες ώρες μετά , με ελάχιστα παρεμβατική προσπέλαση ALMIS.


Αρθροπλαστική Fast Track Σε 6 Ώρες Στο Σπίτι
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ- Εν Μέσω Ανησυχιών Covid. Σε περιόδους ανησυχιών, η μέθοδος που και προ Covid επέτρεπε στους ασθενείς να εξέρχονται με ασφάλεια στο περιβάλλον του σπιτιού τους το ίδιο απόγευμα, χωρίς πόνο, έρχεται να συμβάλλει τα μέγιστα αυτή τη περίοδο σε ασθενείς που υποφέρουν, πονούν και θέτουν σε επισφάλεια την υγεία τους.


ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ - Νέα Ρομποτική Αρθροπλαστική ΙΣΧΙΟΥ - FAST TRACK Ημερήσιας Νοσηλείας
Εξιτήριο 12 ώρες μετά το χειρουργείο ανώδυνα, χωρίς περιπατητήρα. Η κλινική μας, η πρώτη κλινική στην Ελλάδα, που ίδρυσε τη μεθοδολογία ημερησίων Αρθροπλαστικών με ρομποτική πλοήγηση, ευχαριστεί θερμά την ασθενή μας και της εύχεται ολόθερμα καλή επάνοδο στον αγώνα!!!!


Νέα Εξατομικευμένη Ρομποτική Αρθροπλαστική Ισχίου ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ - FAST TRACK
Εδώ ασθενής λίγες ώρες μετά το χειρουργείο βαδίζει ανώδυνα, χωρίς περιπατητήρα. Εξιτήριο λίγες ώρες μετά, με το νέο ρομποτικό πλοηγό εικονικής πραγματικότητας BLU IGS, που ξεκίνησε παγκοσμίως το 2018, με εξατομικευμένη ανοιχτή πλατφόρμα ελεύθερης επιλογής προθέσεων, αναλόγως των αναγκών κάθε ασθενούς.


Νέα Ρομποτική Αρθροπλαστική ΙΣΧΙΟΥ FAST TRACK Με Εξιτήριο Την Ίδια Ημέρα
Ασθενής 6-8 ώρες μετά το χειρουργείο βαδίζει ανώδυνα, χωρίς περιπατητήρα. Εξιτήριο λίγες ώρες μετά, με το νέο ρομποτικό πλοηγό εικονικής πραγματικότητας BLU IGS, που ξεκίνησε παγκοσμίως το 2018, με εξατομικευμένη ανοιχτή πλατφόρμα ελεύθερης επιλογής προθέσεων, αναλόγως των αναγκών κάθε ασθενούς.
Η φίλη μας η κα Σοφία χειρούργησε μαζί μας το δεξί της ισχίο τον Μάιο, και φεύγει τώρα μετά από χειρουργείο του αριστερού της ισχίου.


Εξιτήριο 10 Ώρες Μετά Το Χειρουργείο, Χωρίς Πόνο, Αναίμακτα
Πρωτοποριακή τεχνολογία κατάργησης των διακοπτών του πόνου, εξατομικευμένη χρήση πρόθεσης, ελάχιστη παραβίαση των ιστών, άμεση επιστροφή στον,,, αγώνα !! Ευχόμαστε ολόθερμα στο νέο μέλος της οικογένειάς μας, την ασθενή μας από τη Σύρο, καλή ανάρρωση ,,,!!
 

Κλείστε ραντεβού: 210 6095060 - 6974 080868